а бе и на мен ми се стори странно това винтче първоначално, ама викам айде, ако има нещо момчетата от форума ще кажат. иначе съм напъхал сега целия куплунг в една гумена ръкавица да не се мокри и цапа. Я кажете моля как се дренира филтъра, че така нямам никаква видимост и не съм го правил до сега... от долу ли има някаква пробка(за която се споменава по сруги теми)? дайте съвет и насока как да действам... .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ДАТЧИКА на горивния филтър
Collapse
X
-
а бе и на мен ми се стори странно това винтче първоначално, ама викам айде, ако има нещо момчетата от форума ще кажат. иначе съм напъхал сега целия куплунг в една гумена ръкавица да не се мокри и цапа. Я кажете моля как се дренира филтъра, че така нямам никаква видимост а и не съм го правил до сега... от долу ли има някаква пробка(за която се споменава по сруги теми)? дайте съвет и насока как да действам... .
Comment
-
Колега, развий си филтъра, развий му тапата, разкачи буксата от датчика и си завий датчика на филтъра, болчето не го махай.
После си завий филтъра и накрая закачи буксата.........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеКолега, развий си филтъра, развий му тапата, разкачи буксата от датчика и си завий датчика на филтъра, болчето не го махай.
После си завий филтъра и накрая закачи буксата.........Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА ако датчика не става на този филтърsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment